Stoelmassage/Zakelijk

Stoelmassage

Als ondernemer of manager van een organisatie weet u als geen ander wat er van uw medewerkers gevraagd wordt. Er moeten prestaties geleverd worden en er is vaak een grote werkdruk. Er worden hoge eisen gesteld aan het personeel. Dat vraagt ook om aandacht voor het personeel. Te vaak treedt nog verzuim op als gevolg van stress, RSI, vermoeidheid en gespannen spieren. Een balans tussen een gezond lichaam en een gezonde geest is dus belangrijk! Een gezond lichaam leidt tot een positieve instelling, meer energie en dus betere prestaties.

Stoelmassage heeft een positief effect op medewerkers. Stoelmassage werkt preventief. Het neemt spanning en stress weg en brengt het lichaam volledig tot rust. Het kan vastzittende schouders en klachten als RSI voorkomen en zodoende ziekteverzuim verlagen. Door de massage ontstaat er een verbeterde bloedsomloop, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De massage werkt stress reducerend en concentratie verhogend.


Naast het geven van een stoelmassage heeft de masseur ook een signaalfunctie!
Mocht iemand fysieke klachten hebben, dan kan de masseur oefeningen meegeven en bij een volgend bezoek wordt geïnformeerd naar de klachten. Bij langdurige klachten of bij klachten die niet verminderen kan geadviseerd worden om een huisarts of fysiotherapeut te bezoeken.

Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven. Tijdens de stoelmassage zit je ontspannen vooroverleunend in een speciaal ontworpen massagestoel waarbij je hele lichaam goed wordt ondersteund. Het hoofd, de nek, de rug, bekkenrand, de schouders, de armen en de handen worden gemasseerd waarbij gebruik wordt gemaakt van drukpuntmassage, klassieke massagehandgrepen en oprekking van de spieren.
De massage duurt 20 minuten en wordt tussen de werkzaamheden door gegeven.

Voor informatie: Paraktijkdetulp