Nuttige adressen

www.iokai.nl
Informatie over de vierjarige beroepsopleiding (in deeltijd) tot Iokai Shiatsu Therapeut

www.iokai-shiatsu.org
De Vereniging voor Iokai shiatsutherapeuten bevordert de professionaliteit van haar leden en maakt zich sterk voor de erkening van Iokai Shiatsu als zelfstandige vorm van geneeskunde, aanvullend op de reguliere gezondheidszorg.

www.qing-bai.nl
De website van de Academie voor Chinese Geneeskunde.

www.leffelaar.nl
Informatie over massage cursussen en massage opleidingen.

www.fysiopraktijkdemeer.nl
Massagepraktijk De Tulp heeft een samenwerkingsverband met Fysiopraktijk De Meer, praktijk voor Fysiotherapie, Osteopathie en Manueel therapie.
Fysiopraktijk De Meer, gelegen in Park de Meer, is een fysiotherapie praktijk die naast de reguliere fysiotherapie, osteopathie en manuele therapie zich profileert als behandel en kennis centrum voor de RSQ/ARP trainer in Nederland. In een uitermate efficiƫnt ingerichte praktijk wordt gewerkt met innovatieve middelen zoals de Kinesiswand en de RSQ/ARP trainer. Hierbij willen zij zich richten op de paramedische sector en op revalidatie en begeleiding van (top)sporters. Zij handelen vanuit de filosofie dat revalidatie optimaal wordt gerealiseerd met behandelingen waarbij functioneel wordt bewogen, hiervoor zijn naar hun inziens geen grote fitness zalen nodig. Persoonlijke begeleiding, waarbij de Kinesiswand en de RSQ/ARP trainer de belasting en belastbaarheid vergroten, bieden de mogelijkheid om in een relatief kleine ruimte alle oefeningen functioneel en optimaal uit te voeren.